0720 680 086

Afla care sunt pașii necesari pentru a beneficia de termoizolația Isoterm

Deoarece mulți dintre clineții noștri nu sunt familiari cu procesul aplicării unei izolații cu spumă poliuretanică, în articolul de astăzi ne-am decis să facem o descriere succintă a tuturor pașilor, de la început până la final.
Așadar, fie ca vorbim de izolații acoperiș, pereți sau chiar planșeu, totul se întamplă în 8 pași simpli:


1. Apelarea unui consultant Isoterm

Primul pas constă în discutarea cu un consultant Isoterm, cu care veți avea o discuție legată de izolația cu spumă poliuretanică pret de cateva minute. Vă vom pune cateva întrebari legate de lucrare urmând sa va recomandăm un anumit tip de spumă, o grosime și vă vom face o ofertă estimativă. De asemenea acesta vă poate comunica direct data în care se va efectua lucrarea (urmând ca măsurătorile și evaluarea să fie făcute de către echipa de aplicare) sau în cazul lucrărilor mai dificile vă va direcționa spre un agent Isoterm pentru a stabili o întâlnire la fața locului.


2. Măsurarea și evaluarea spațiului

În cazul lucrărilor mai complicate sau la cererea clientului un consultant Isoterm se va deplasa la fața locului pentru a efectua o măsurătoare exactă a spațiului ce va fi termoizolat și pentru a va putea recomanda solutia optimă. De asemenea veți beneficia și de o scanare termică a încăperii pentru a detecta eventualele zone probleme si a lua masurile necesare.


4. Programarea lucrării

De îndată ce s-au stabilit toate detaliile, consultantul nostru va programa lucrarea și vă va trimite o confirmare a datei. La cererea clientului această lucrarea se poate reprograma, înștiințarea trebuind facută cu cel putțin 5 zile inainte.


4. Pregătirea spațiului

Înainte de începerea efectivă a lucrării clientul trebuie să pregătească corespunzător spațiul ce urmează a fi izolat. Spre exemplu pentru izolație mansardă, geamurile și toate suprafețele din încăpere ce nu se doresc a fi murdărite cu spumă se vor acoperi; eventualele goluri cu deschidere spre exterior ( ex: îmbinarea dintre acoperis si pereti, saceagul) se vor astupa cu polistiren, OSB, rigips unde este cazul, astfel încât spuma (ce vine inițial lichidă) sa nu iasă spre exterior. De restul spatiului ne vom ocupa noi astfel încăt la finalul lucrarii sa obținem o izolație fară punți termice și un spațiu cu adevărat izoterm.

În cazul în care lucrarea este mai înaltă de 4-5m și nu putem ajunge cu schela proprie, clientul va asigura un mijloc de a ajunge în cel mai înalt punct.


5. Semnarea contractului de colaborare

Înainte de începerea oricărei lucrări, clientul va semna un contract în dublu exemplar, ce va conține toate clauzele aplicării, suprafața măsurată și oferta stabilită.


6. Executarea lucrării

Echipa Isoterm odată ajunsă la locație va pregăti soluțiile și va pune în funcțiune aparatul. De asemenea vor aduce furtunul și pistolul folosit la pulverizarea de spuma izolatoare până în spațiul ce va fi izolat, prin cea mai accesibilă intrare. Va urma apoi procesul de izolare efectiv ținănd cont de specificațiile alese și măsurând ocazional pentru a ajunge la grosimea stabilită. Lucrarea dureaza in medie 2 ore pentru fiecare 100mp aplicați.


7. Evaluarea spațiului

Clientul va face verificarea finală împreuna cu echipa Isoterm și va semna procesul verbal de luare în primire a lucrării.

8. Documentația finală

După efectuarea lucrării, clientul va primii în format electronic, factura, garanția, contractul(daca nu a fost semnat în prealabil) și declarația de performanța a spumei poliuretanice folosite pentru lucrarea prestată.


Pentru mai multe detalii contactați un consultant Isoterm.