021 9031

Cine suntem?

Bine te-am găsit! Suntem Isoterm și, de aproape 10 ani, ajutăm românii să-și izoleze locuințele ca la carte, cu cel mai eficient material izolator existent și anume spuma poliuretanică.


Proiecte
finalizate
în 41 de județe

Folosim exclusiv spumă poliuretanică de la cei mai renumiți producători ai lumii, astfel încât rezultatele să fie de fiecare dată pe măsura așteptărilor tale:

o durată de viață a lucrării de până la 80 de ani, timp de execuție foarte scurt, etanșare perfectă, barieră completă împotriva umezelii, alergenilor și a dăunătorilor, materiale 100% sănătoase, confort acustic sporit, facturi mai mici în fiecare lună și o investiție care se amortizează în maximum 6 luni!

Pe scurt, o alegere perfectă pentru tine, familia ta și căminul vostru, așa cum ar trebui să fie firesc.

Ce putem face pentru tine?

Ne asigurăm în primul rând de faptul că-ți înțelegem complet dorințele, nevoile și obiectivele, oferindu-ți consultanța gratuită de care ai nevoie, atât telefonic cât și la fața locului.

Ulterior, avem grijă să-ți calculăm în detaliu costul proiectului după care...ne apucăm de treabă!

Îți trimitem de fiecare dată o echipă ultra-profesionistă care va cunoaște particularitățile proiectului tău și care se va asigura de faptul că izolația la care visezi va fi fix cea de care te vei bucura în doar câteva zile (sau chiar mai puțin!).

Serviciile noastre, dedicate ție:

Fie că ai nevoie de o termoizolație, de o fonoizolație sau de o hidroizolație, avem soluțiile ideale, „croite” pe măsura cerințelor tale. Concret, te putem ajuta să-ți anvelopezi mai bine locuința, să o izolezi fonic la nevoie (intimitatea e extrem de importantă, știm asta!) sau să te protejezi de costurile volatile ale facturilor la energie (și numai), bucurându-te de temperaturi optime (și constante!) întregul an, la prețuri (mult mai) mici.

Folosim spumă poliuretanică cu celulă închisă și celulă deschisă, precum și poliuree și nu credem în proiecte „mici” ci doar în clienți care merită rezultatele cele mai bune. Te bucuri astfel de soluții integrate pentru izolarea casei, apartamentului, podului, mansardei, planșeului, pereților și chiar și a halelor sau clădirilor de mari dimensiuni.

Pe scurt, lista ta de dorințe și nevoi are acoperire aici. De fiecare dată.

CONTACTEAZA-NE

Cum te poți bucura de izolația perfectă pentru tine?

Procesul nostru e unul extrem de simplu și de prietenos! Nu trebuie decât să ne scrii sau să ne contactezi telefonic, urmând ca unul dintre consultanții noștri inimoși să intre în legătură cu tine. De aici, avem grijă să te ghidăm înspre a lua decizia optimă, prezentându-ți de asemenea o ofertă personalizată, așa cum ar trebui să fie firesc.

Dacă totul este mulțumitor pentru tine, dăm drumul proiectului, oferindu-ți și un estimat al timpului de execuție.

PS: Avem grijă să depășim așteptările tale, nu și deadline-urile!

De ce ar trebui să ne alegi?

  • Plătești o singură dată, te bucuri o viață întreagă de rezultate

  • Te bucuri de costuri de întreținere cu până la 90% mai mici, întregul an

  • Scapi de stresul inutil al facturilor la energie

  • Te bucuri de confort acustic sporit și implicit de mai multă intimitate, acasă

  • Te bucuri de un mediu mai curat, acasă

  • Scapi de pericolul dăunătorilor sau rozătoarelor

Contactează-ne rapid și în siguranță

Testimoniale

Mii de români ne-au ales deja. Descoperă mai jos experiența lor pentru a putea să iei o decizie în deplină cunoștință de cauză:

Portofoliu

Ne mândrim cu mii de proiecte de termoizolații, fonoizolații si hidroizolații cu spuma poliuretanica si poliuree, atât pentru clădiri rezidențiale cat și pentru spații comerciale sau hale industriale.

Vă prezentam în continuare câteva lucrări din portofoliul Isoterm, pentru a va forma o idee asupra versatilității spumei poliuretanice.

CONTACTEAZA-NE
CONTACTEAZA-NE