021 9031

Finaliștii premiilor inovației în domeniul spumei poliuretanice 2017

Centrul pentru industria spumei poliuretanice(CPI) a anunțat recent BASF, The Chemours Co. și Covestro ca fiind cei trei finaliști ai premiului Polyurethane Innovation Award. Acest premiu va fi prezentat în cadrul Conferinței Tehnice de Poliuretan. Aceasta va avea loc în perioada 2-4 octombrie la New Orleans.

Inovațiile descrise de finalistii din 2017 sunt:

  • BASF Irgastab® PUR 70: un nou sistem fără solvenți, fără amoniac, anti-scorch pentru poliol și spume PUR. Acesta poate reduce emisiile de COV, s-VOC și aldehide în interiorul autovehiculelor;
  • Opteon™ 1100 de la Chemours: Un agent de suflat cu hidrofluoroolefină (HFO) care poate răspunde nevoilor industriale critice ale PU. Inclusiv stabilitatea și flexibilitatea formularelor cu componentele existente, compatibilitatea excelentă a materialelor. Performanțele exceptionale de izolare pe termen lung și o soluție durabilă produse low-GWP;
  • PUReWall ™ de la Covestro: o formulare spumă poliuretanică cu pulverizare (SPF), care poate permite producția de panouri de pereți rezidenți, folosind plăci de spumă poliizocianurat (poliizo) rigidă și SPF în locul structurii orientate cu plăci orientate.

"Când ne gândim la cele mai bune aspecte ale industriei poliuretanelor, ne referim la angajamentul nostru față de dezvoltarea și avansarea tehnologiilor care îmbunătățesc calitatea vieții", a declarat Lee Salamone, director senior CPI. &quot. Premiul pentru inovare poliuretanică își propune să onoreze companiile în această urmărire. CPI felicită BASF, Chemours și Covestro pentru inovațiile lor. Așteptăm cu nerăbdare prezentările lor în cadrul sesiunii de deschidere a Conferinței Tehnice de Poliuretane ".