021 9031

Afla care sunt pașii necesari pentru a beneficia de o termoizolație Isoterm

izolatia cu spuma poliuretanica ISOTERM

Doriți să vă protejați casa folosind o termoizolație eficientă?


Deoarece mulți dintre clienții noștri nu sunt familiari cu procesul aplicării unei izolații cu spumă poliuretanică, în articolul de astăzi ne-am decis să facem o descriere succintă a tuturor pașilor, de la început până la final.
Așadar, fie ca vorbim de termoizolație la acoperiș, pereți sau chiar planșeu, totul se întâmpla în 8 pași simpli:

1. Apelarea unui consultant Isoterm®

Primul pas constă în discutarea cu un consultant Isoterm®. Veți avea o discuție legată de termoizolație, cu spumă poliuretanică, preț de câteva minute. Vă vom pune câteva întrebări legate de lucrare urmând sa va recomandăm un anumit tip de spumă, o grosime și vă vom face o ofertă estimativă. De asemenea acesta vă poate comunica direct data în care se va efectua lucrarea (urmând ca măsurătorile și evaluarea să fie făcute de către echipa de aplicare) sau în cazul lucrărilor mai dificile vă va direcționa spre un agent Isoterm® pentru a stabili o întâlnire la fața locului.

2. Măsurarea și evaluarea spațiului

În cazul lucrărilor mai complicate sau la cererea clientului un consultant Isoterm® se va deplasa la fața locului pentru a efectua o măsurătoare exactă a spațiului ce necesită termoizolație. Acesta vă va putea recomanda soluția optimă. De asemenea veți beneficia și de o scanare termică a încăperii pentru a detecta eventualele zone probleme și a lua măsurile necesare.

3. Programarea lucrării

De îndată ce s-au stabilit toate detaliile, consultantul nostru va programa lucrarea și vă va trimite o confirmare a datei. La cererea clientului această lucrarea se poate reprograma, înștiințarea trebuind făcuta cu cel puțin 5 zile înainte.

4. Pregătirea spațiului

Înainte de începerea efectivă a lucrării de termoizolație, clientul trebuie să pregătească corespunzător spațiul ce urmează a fi izolat. Spre exemplu pentru izolație mansardă, geamurile și toate suprafețele din încăpere ce nu se doresc a fi murdărite cu spumă se vor acoperi; eventualele goluri cu deschidere spre exterior ( ex: îmbinarea dintre acoperiș și pereți, saceagul) se vor astupa cu polistiren, OSB, rigips unde este cazul, astfel încât spuma (ce vine inițial lichidă) sa nu iasă spre exterior. De restul spațiului ne vom ocupa noi astfel încât la finalul lucrării sa obținem o izolație fără punți termice și un spațiu cu adevărat izoterm.

În cazul în care lucrarea este mai înaltă de 4-5m și nu putem ajunge cu schela proprie, clientul va asigura un mijloc de a ajunge în cel mai înalt punct.

5. Semnarea contractului de colaborare

Înainte de începerea oricărei lucrări, clientul va semna un contract în dublu exemplar, ce va conține toate clauzele aplicării, suprafața măsurată și oferta stabilită.

6. Executarea lucrării

Echipa Isoterm® odată ajunsă la locație va pregăti soluțiile și va pune în funcțiune aparatul. De asemenea vor aduce furtunul și pistolul folosit la pulverizarea de spuma izolatoare până în spațiul ce va fi izolat, prin cea mai accesibilă intrare. Va urma apoi procesul de izolare efectiv ținând cont de specificațiile alese și măsurând ocazional pentru a ajunge la grosimea stabilită. Lucrarea durează în medie 2 ore pentru fiecare 100mp aplicați.

7. Evaluarea spațiului

Clientul va face verificarea finală împreuna cu echipa Isoterm® și va semna procesul verbal de luare în primire a lucrării.

8. Documentația finală

După efectuarea lucrării, clientul va primii în format electronic, factura, garanția, contractul(daca nu a fost semnat în prealabil) și declarația de performanța a spumei poliuretanice folosite pentru lucrarea prestată.

De ce să alegeți serviciile companiei ISOTERM®

1. Experiență în domeniu

Cu peste 1200 de lucrări la activ, noi, cei de la compania Isoterm® lucrează exclusiv cu spuma poliuretanică. Am ales să ne axăm exclusiv spre oferirea de servicii bazate pe produsul de poliuretan. Astfel compania are peste 1200 de clienți satisfăcuți, care au apelat la noi pentru servicii de termoizolație, fonoizolație sau hidroizolație.

2. Materiale premium

Una dintre condițiile esențiale atunci când oferim serviciile noastre este aceea de a oferi mereu materiale de calitate. Lucrăm cu materiale produse în Canada, Spania si Turcia produse în fabrici de ultimă generație. Printre furnizorii noștri se numără firme de top cum ar fi Huntsman, ATK, Synthesia sau Whitechem. Un alt element important atunci când aplicăm spuma sau poliureea este acela de a depozita stocurile în condiții optime. Materia primă este mereu stocată în condiții de temperatură și umiditate optimă, pentru a nu se degrada. De asemenea, nu folosim materiale ce au ieșit din termenul de garanție, acestea fiind casate, dacă termenul de garanție expiră.

3. Calitatea lucrării

La fel cum nu facem rabat la calitatea materialului, nu facem rabat nici la calitatea aplicării. Echipa noastră este instruită anual, pentru a-și perfecționa tehnica de aplicare. De asemenea nu facem rabat la densitatea materialului, atunci când este aplicată.

4. Aparate de ultimă generație

Isoterm® doar aparatură nouă, fiind un element de diferențiere de aparatura de pe piață, de multe ori învechită sau achiziționată second hand. Chiar dacă materialul și aplicarea sunt corespunzătoare, aparatul și pistolul cu care se aplică spuma pot face toată diferența. De asemenea ne asumăm reviziile periodice pentru toate echipamentele folosite, pentru a ne asigura că totul funcționează în parametrii optimi.

5. Preț accesibil

Pentru a putea să ne adaptăm la condițiile pieței, achiziționăm materialele în carități foarte mari. Acest lucru ne permite să oferim un material calitativ la un cost accesibil. Mai multe informații veți găsi și în articolul “Preț spumă poliuretanică – pentru orice buzunar


Pentru mai multe detalii contactați un consultant Isoterm.Ți-a placut acest articol? Daca da, poți citi și despre standardul caselor pasive și cum poți obține acest standard folosind spuma poliuretanică…