021 9031

Trei beneficii ale spumei poliuretanice

În articolul de astăzi vom discuta despre principalele trei beneficii ale spumei poliuretanice.

Nu toate izolațiile sunt la fel, fiecare are avantaje și dezavantaje. Dacă sunteți în căutare pentru o izolație mansardă, izolație pereți sau izolație placă cea mai bună alternativă la izolațiile convenționale este spuma poliuretanică. Dacă aveți încă îndoieli în alegerea materialului izolator potrivit, în acest articol vă vom descrie trei motive pentru pentru alegerea aplicării izolației cu spuma poliuretanica.

1. Etanșarea spațiului – spuma poliuretanică este singurul material care reușește să umplă toate crăpăturile, în timp ce expandează, iar în cele din urmă se întărește, astfel creând o barieră pentru polenul, apa sau alergenii din exterior. Dar cel mai important este că previne infiltrarea aerului, care poate afecta efectul izoterm din al casei dumneavoastră. Pentru mai multe informații legate de efectul de etanșare al spumei vă recomandăm și articolul: https://isoterm.ro/noutati/mitul-peretilor-care-respira/

2. Nu este considerată o sursă de hrană pentru dăunători – spre deosebire de celelalte materiale izolatoare, spuma poliuretanică oferită de ISOTERM nu atrage rozătoarele sau alte vietăți și le împiedică să-și creeze cuiburi în interiorul casei.

3. Performanță incomparabilă – celelalte tipuri de izolație se degradează, se mișcă din poziția inițială și crează goluri prin care se poate infiltra aerul. Acesta nu este cazul și pentru spuma poliuretanică, care își menține structura și proprietățile izolatoare. Acest lucru înseamnă că veți scăpa de o grijă în viitor și vă puteți bucura de confortul casei dumneavoastră și de efectul izoterm creat de spumă. Cu un coeficient lambda de transfer termic de 0,021W/MK, spuma poliuretanică este de până la 3,5 ori mai eficientă decât soluțiile clasice.

Câteva dintre aplicațiile spumei poliuretanice sunt:

-Izolatie mansarda
-Izolatie pereti
-Izolatie placa
-Izolatie exterior
-Izolatie acoperis
-Izolatie containere
-Izolatie hala
-Izolatie ferma
-Izolatie terasa
-Izolatie piscina
-Izolatie beci
-Izolatie rigips
-Izolatie grinzi

Pentru mai multe informații nu ezitați să contactați un consultant Isoterm/ Izoterm.ro

Ți-a plăcut acest articol? Daca da, poți citi și despre aplicarea spumei poliuretanice pe timp de iarnă…